miércoles, 7 de mayo de 2014

CIUTAT DE LA IN JUSTICIA, Barcelona 6 de maig 2014



Entre la tristor i la ràbia, banquers criminals, no tornareu a tocar als nostres jubilats!

Un cop més entre la tristor i la ràbia, emocions que ens fan moure aquests lladres criminals de la banca i els polítics, vers l'estafa de les preferents i productes tòxics a la classe treballadora majoritàriament jubilada.
Avui hem recordat a la Demetria jubilada estafada per la CX, que va morir dissabte 3 de maig, i no ens ha pogut acompanyar avui. GRAN LLUITADORA!
Avui li tocava el torn de judici verbal al nostre company estafat Manuel Molina, unes quantes persones l’hem acompanyat al judici, la sala era petita, però la taula per seure les “AUTORITATS” jutge, advocats de la CX, secretari etc. Era molt gran i amb cadires buides.
El més fort és que per al poble, només deixen tres cadires, una d’elles era per l'estafat, i només dos, han pogut entrar al judici que s’ha celebrat. Veurem el resultat, però el Manuel no ha quedat satisfet, no l’han deixat quasi parlar i les advocades de la Catalunya Caixa, han mentit fins al final.
Un company de la plataforma, que demà te judici, ha entrat a la sala, i davant de les mentides de les defensores de la CX, no ha pogut més i ha dit amb veu alta, NO PARAN DE MENTIR! Llavors el jutge l'ha convidat a sortir de la sala.
Poc després han sortit totes les persones de la sala, i les que estàvem donant suport fora de la sala, però dins de l'edifici, hem començat a escridassar a les advocades de la CX i ens han enviat els segurates, que ens han seguit i vigilat, també mentre fèiem un cafè a la cafeteria de dins, i fins que hem sortit al carrer, no ens han tret els ulls de sobre, quin perill!!
Aquest cop hem tingut la impressió de que algunes funcionàries, han estat al costat de la BANCA!
Cap de les persones que estava treballant a donat una mostra de suport al nostre jubilat robat, si no tot el contrari, ens han enviat als esbirros del sistema, els segurates!
Al sortir  hem desplegat la nostra pancarta contra la BANCA i ens han fet un vídeo, unes companyes lluitadores, que ens hem trobat de Pallejà!






https://www.youtube.com/watch?v=UrJkezj8IbM

Demà hi tornem, a les 9h a la Ciutat de la (In) Justícia, gran via 111


Fins a la Victòria sempre!

  Anna

#enxarxa

No hay comentarios:

Publicar un comentario