miércoles, 28 de marzo de 2012

Èxit massiu en la xerrada de les preferents convocada per Estafa Banca a Badalona

Aquest dilluns el col·lectiu d'afectats per l'estafa de les participacions preferents i altres productes tòxics, Estafa Banca, va fer una xerrada al Centre Cívic de La Salut de Badalona. L'èxit de convocatòria va ser tant gran que lamentem que molta gent no pogués entrar a la sala d'actes del citat centre que va quedar petita. En la xerrada es va explicar l'experiència viscuda pels estafats per la banca, i quines son les activitats que està duent a terme la plataforma Estafa Banca.












En l'acte també va haver-hi temps per la participació dels assistents amb diversos torns de preguntes i respostes per part dels convocants. L'acte que va ser tot un èxit per a Estafa Banca, és un símptoma important que a Badalona també hi ha gent estafada per les participacions preferents, el deute subordinat i que poder encara molta gent no ho sap. L'objectiu de la xerrada d'aquest dilluns era veure la magnitud de la tragèdia a la nostra ciutat i crear un grup local d'afectats per a dur a terme diverses accions mediàtiques en la nostra ciutat.

















A més Estafa Banca Badalona, degut a la resposta massiva de la convocatòria no descarta preparar noves xerrades en altres barris de la ciutat, perquè la gent pugui organitzar-se en els seus respectius barris. Per a més informació els veïns i veïnes de Badalona poden contactar amb la plataforma d'afectats a través del nostre Facebook, i en la ciutat de Badalona a través de la següent adreça de correu electrònic: estafabanca.badalona@gmail.com